logo
Random Idézet

"A rajongó szerelem egyik főbb ismérve a függőségi érzet. Azzal kezdődik, mikor bámulatod tárgya rád zúdít egy mámorító, érzékcsalódást előidéző nagyságrendű valamit, amelyről még magadnak sem merted bevallani, mennyire kívántad - mondjuk egy eget rengető szerelem és felkavaró érzelmek kábítószerszerű keverékét. Hamarosan egy igazi narkós kiéhezettségével fogsz sóvárogni a szenvedélyes figyelemre. Amikor pedig nem kapod meg az adagod, egyből magad alá kerülsz: dilis leszel, és kimerült (arról nem is beszélve, hogy neheztelni fogsz a dealerre, aki kialakította benned ezt a függőséget, ám most meg nem hajlandó arra, hogy felköhögje az árut, pedig tudod, hogy van neki valahol raktáron, a fenébe is, hiszen eddig ingyen adta!) Aztán ott találod magad a sarokban remegve, lesoványodva, (...) közben imádatod tárgya elkezd undorodni tőled. Úgy néz rád, mintha soha nem találkoztatok volna korábban, és furcsa módon nem is hibáztatod ezért."

Elizabeth M. Gilbert






Random Idézet
"Amíg egy ember meg akar ismerni egy másikat, amíg meg akarják változtatni egymást, amíg fontos, amit a másik gondol, érez, tesz, amíg van mondanivalójuk egymás számára, érzőidegük a másik fájdalmára, örömére, ameddig bosszantani tudja egyik a másikat, szokásaival, elképzeléseivel, más érdeklődésével, féltékenységével, addig a kapcsolatuk aktív. Ha ezek kihunytak, jön az elhidegülés, ami rosszabb a gyűlöletnél."

Hankiss János



Most már megvan, mi okozta Paul Walker halálát



1457512_10151739909072301_1289723992_n

 

Nyilvánosságra hozták a halottkém jelentését a szombat esti tragikus baleset két áldozatának vizsgálatának befejezése után. Most már biztos, hogy nem a színész vezetett.
Rodas vezette az autót
Nyilvánosságra hozták a szombati baleset két áldozatának boncolásából megszerzett információkat – írja a CNN. Eszerint biztos, hogy a színész barátja volt a sofőr. A beszámoló szerint Roger Rodas vesztét traumatikus sérülések okozták, Paul Walker a baleseti sérüléseken túl égési sérüléseket is szenvedett.

A toxikológia vizsgálatok eredményeire még 6-8 hetet kell várni.

Fény derült Paul Walker titkos ajándékára

Újabb bizonyítékát hozták nyilvánosságra annak, hogy nemcsak jóképű és autó mániás volt a hétvégén balesetben meghalt színész, de gáláns is.

Egy Santa Barbarában található ékszerüzlet egykori alkalmazottja osztott meg egy olyan történetet a Los Angeles-i CBSLA.com portálnak, amely bizonyítja, mennyire nagy szíve volt a Halálos iramban sztárjának.

2004-ben tévedt be Walker az üzletbe, ahol éppen egy pár keresett eljegyzési gyűrűt. A leendő vőlegény katonaként szolgált Irakban, ahova visszatérni készült. Találtak egy 10 ezer dolláros gyűrűt, ami nagyon megtetszett Kristen Uphamnek, az akkor még csak mennyasszonynak. Férje, Kyle azonban azt mondta neki: „Ezt nem engedhetem meg magamnak”.

Kyle a boltban beszélgetésbe elegyedett Walkerrel, akire szemmel láthatóan mély benyomást tett, hogy Irakban harcolt, mesélték. A nézelődés után bármennyire is tetszett a gyűrű, távoztak. Majd később felhívták őket a boltból, hogy valaki megvásárolta nekik az ékszert, de azt nem árulták el nekik, hogy ki. Már akkor is sejtették, amit most hozott nyilvánosságra a bolt: a színész fizetett helyettük.

- Ez a volt a legnagylelkűbb dolog, amit valaha megtettek értem – mondta Kristen.

“Írja a számlámhoz!”

Paul Walker a pár távozása odahívta a bolt menedzserét, és azt mondta neki: „Azt a gyűrűt, amit ott nézegetnek, írja a számlámhoz”. Nem sokkal ez után kisétált az üzletből.

Egészen mostanáig a színész kérésére tartották meg a titkot, de most úgy érezték, a tragikus kimenetelű baleset után meg kell osztaniuk a történetet, hogy a világ megtudja, milyen nagylelkű volt Paul Walker.

 

Bizonytalan a Halálos iramban hetedik részének sorsa

Bemutatják Paul Walker két, már leforgatott filmjét a következő hónapokban. December közepén lesz látható az alacsony költségvetéssel készült Hours című film az interneten, a következő év elején pedig a Brick Mansions című filmet mutatják be az amerikai mozikban – írta szerdán a The New York Times című amerikai napilap.

Peter Safran producer szerint az Hours különösen közel állt Walker szívéhez. “Paul büszke volt a teljesítményére, úgy érezte, hogy ezzel új fejezet nyílik a karrierjében, amikor végre igazi színészként, nem csak akciófilm-sztárként tekintenek rá” – mondta el Safran. Az Hours egy apáról szól, aki egy pusztító tornádó után lánya életéért küzd.
Arról egyelőre nincs hír, mi történik a Halálos Iramban sorozat hetedik, még be nem fejezett részével, amelyben Walker főszerepet játszott.



Random Idézet

"Ha azért mondasz vagy teszel valamit, hogy valakit vagy valamit megszerezz, megtarts, befolyásolj vagy irányíts, az ok mindig a félelem, az eredmény pedig a fájdalom. A manipuláció egyenlő a szeparációval, a szeparáció pedig a szenvedéssel. Lehet, hogy a másik közben teljes szívéből szeret, de neked esélyed sincs, hogy ezt felismerd. Ha félelemből cselekszel, képtelen vagy befogadni a szeretetet, hiszen egy olyan gondolat fogságában élsz, ami arról szól, hogy mit kellene tenned a szeretetért. Éppen ezért minden aggodalmas gondolatod csak elszigetel a többi embertől. De amint megkérdőjelezed a gondolataidat, máris rájössz, hogy nem kell tenned semmit a szeretetért. Ez az egész csupán ártatlan félreértés, nem több. Ha szeretnél lenyűgözni másokat, és elnyerni az elismerésüket, olyan vagy, mint a hisztis gyerek, aki így kiabál: "Nézz rám! Nézz rám!" Az egész hajsza mögött valójában egy hisztis gyerek áll. Ha képes vagy szeretni ezt a gyereket és megölelni őt, a keresésnek vége szakad."

Byron Katie

Random Idézet

"A szeretet egyfajta vívmány. A cselekvésből származik, valamint a saját határaink megtapasztalásából. Határaink vannak a jóban, csakúgy, mint a rosszban. A szeretet alapvetően csak annak a felismerése, hogy az emberek különbözőségeiben egy mélységes közösség rejlik. A legmélyebb szeretetként éli át mindenki, ha elfogadják őt olyannak, amilyen. Mindenki szükségszerűen olyan, amilyen, nem is tudna másmilyen lenni. Mindenki attól ő maga, hogy olyan, amilyen. Bár az illető másmilyen, mint én vagyok, és én másmilyen vagyok őhozzá képest, de mindketten elfogadjuk egymást. Ez a tulajdonképpeni szeretet. Nem az, hogy átölelek valakit, vagy ilyesmi. Az csak a felszínesség. A szeretet alapvetően nem más, mint összhangban lenni a legmélységesebb erőkkel, tehát van benne valami vallásos jellegű. Azt is mondhatjuk, hogy ez maga a vallás: összekapcsolódom valami mélységessel, anélkül, hogy fürkészném."

Bert Hellinger